Open dag en lesmiddagen

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan bij onze open dag, maar ook door een middag lessen te volgen bij ons op school. Wij kijken ernaar uit om jou en je ouders te ontmoeten!

Verwacht je een vwo-advies en wil je weten of het Zuider Gymnasium de school voor jou is? Of weet je nog niet of het atheneum of het gymnasium beter bij jou past? Dan zijn onze open dag en onze open lesmiddagen de perfecte manier om dit uit te zoeken!

Open dag

Onze open dagen zijn op vrijdag 4 november 2022 en 27 januari 2023 van 15.00 tot 20.00 uur. Je kunt al je vragen stellen, een rondleiding krijgen en proeflessen bijwonen. Meer informatie over aanmelding voor de open dag volgt hier binnenkort.

Open lesmiddagen

Voor proeflessen kun je ook terecht bij onze open lesmiddagen. Je weet dan nog beter wat je van je nieuwe school kunt verwachten. Deze lesmiddagen vinden plaats op:

• 2 november 2022 van 14.00 tot 16.00 uur
  • 11 januari 2023 van 14.00 tot 16.00 uur
  • 22 februari 2023 van 14.00 tot 16.00 uur

Wil je meedoen? Geef je dan op bij onze administratief medewerksters via administratie@zuidergymnasium.nl.

Een andere afspraak

Lukte het niet om deel te nemen aan onze activiteiten of wil je nogmaals komen kijken? Dan kun je een dag(deel) meelopen op onze school. Hiervoor kun je contact opnemen met dhr. C.B. Eijsberg, de leerjaarcoördinator van klas 1 (c.b.eijsberg@zuidergymnasium.nl).