Open dag en lesmiddagen

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan bij onze open dag, maar ook door een middag lessen te volgen bij ons op school. Wij kijken ernaar uit om jou en je ouders te ontmoeten! Voor wie het niet lukt om langs te komen, organiseren we ook twee  digitale activiteiten.

Verwacht je een vwo-advies en wil je weten of het Zuider Gymnasium de school voor jou is? Of weet je nog niet of het atheneum of het gymnasium beter bij jou past? Dan zijn onze open dag en onze open lesmiddagen de perfecte manier om dit uit te zoeken!
Op onze open dag geven in de hele school leraren proeflessen en zijn leerlingen en leraren aanwezig om jouw vragen over de school te beantwoorden. Stel gerust kritische vragen, daar houden wij van! Leerlingen kunnen jou en je familie een rondleiding geven en je van alles vertellen over de school.
Voor proeflessen kun je ook terecht bij onze open lesmiddagen. Je weet dan nog beter wat je van je nieuwe school kunt verwachten.
Soms hebben groep 8-leerlingen en ouders ook na de open dag en lesmiddagen nog allerlei vragen over de school. Om die te beantwoorden, organiseren we een digitale voorlichtingsavond. Kruip met je ouders achter de computer om mee te luisteren of vragen te stellen!

Alle momenten op een rijtje

• 3 november 2021: Open lesmiddag op school (14.00-16.00 uur)
  • 19 januari 2022: Digitale open lesmiddag (14.00-16.00 uur)
  • 20 januari 2022: Digitale voorlichtingsavond (19.00-21.00 uur)
  • 28 januari 2022: Open dag op school (15.00-20.00 uur)
  • 9 februari 2022: Open lesmiddag op school (14.00-16.00 uur)
Deelname

Voor de open dag is geen aanmelding nodig, voor de open lesmiddagen en voorlichtingsavond horen we wel graag wie er willen meedoen. Opgeven hiervoor kan bij onze administratief medewerksters via administratie@zuidergymnasium.nl.

Lukt het niet om deel te nemen aan de bovenstaande activiteiten of wil je nogmaals komen kijken? Dan kun je een dag(deel) meelopen op onze school. Hiervoor kun je contact opnemen met dhr. C.B. Eijsberg, de leerjaarcoördinator van klas 1 (c.b.eijsberg@zuidergymnasium.nl).