Open dag en lesmiddagen

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan bij onze open dag, maar ook door een middag lessen te volgen bij ons op school. Wij kijken ernaar uit om jou en je ouders te ontmoeten!

Verwacht je een vwo-advies en wil je weten of het Zuider Gymnasium de school voor jou is? Of weet je nog niet of het atheneum of het gymnasium beter bij jou past? Dan zijn onze open dag en onze open lesmiddagen de perfecte manier om dit uit te zoeken!

De inschrijving voor nieuwe brugklassers is begonnen!

Kijk hier voor meer informatie.

Een andere afspraak

Lukte het niet om deel te nemen aan onze activiteiten of wil je nogmaals komen kijken? Dan kun je een dag(deel) meelopen op onze school. Hiervoor kun je contact opnemen met dhr. C.B. Eijsberg, de leerjaarcoördinator van klas 1 (c.b.eijsberg@zuidergymnasium.nl).