Nieuws >
Naar politiek Den Haag

In het kader van maatschappijleer en burgerschap ging klas 4 op pad naar Den Haag.

Door middel van het educatieve programma Politiek in een halve dag kregen onze leerlingen de gelegenheid om politiek Den Haag van binnenuit te ervaren. Ze verkenden de Nederlandse grondwet met de Grondwetloop langs het Lange Voorhout en brachten een bezoek aan de Tweede Kamer. Daar ontmoetten ze ook politici in levenden lijve, 4g2 en 4g3 kwamen bijvoorbeeld Jimmy Dijk tegen. Hij is de politiek leider van de SP en nam uitgebreid de tijd om met onze leerlingen in gesprek te gaan!