Nieuws >
Schoolfeest onderbouw

Op vrijdagavond voor de herfstvakantie organiseerden we traditiegetrouw het onderbouwschoolfeest.

Ook dit jaar zat de sfeer er vanaf het begin meteen goed in. Wat werd er leuk gedanst en wat hadden onze leerlingen zich prachtig uitgedost!

Nieuw dit jaar was dat alle leerlingen bij aankomst hun telefoon inleverden in speciale bakken per klas die onder toezicht werden bewaard. Hierdoor was de dansvloer vrij van telefoons, wat maakte dat iedereen heerlijk vrij en soms lekker gek kon dansen.

Voor wie (even) niet wilde dansen, was er bovendien een lokaal om gezellig met klasgenoten te praten en een spelletje te spelen.

Het was een topavond!